Hasselbackspotatis mini

Betyg 4.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Hasselbackspotatis mini

Hasselbackspotatis är en älskad klassiker som aldrig går ur tiden. Men det är inte fel att förnya sig lite. Prova minihasselbackspotatisar! Toppa med crème fraiche och löjrom till festliga munsbitar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Hasselbackspotatis mini

Ingredienser

8 portioner
900 g små potatisar (gärna ratte)
1 tsk salt
100 g smör
2 dl smetana
80 g löjrom
2 msk finskuren gräslök

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Går det att förbereda saker dagen innan?

    Anna

  • Jättegoda, mycket uppskattad förrätt. Bytte ut löjrommen till regnbågsrom! Mums

    Sofia

Näringsvärde per portion

Energi1217 KJ / 290 kCal
Fett21 g
Salt1.5 g
Kolhydrater19 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Äggcocotte med löjrom
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesanvåffla med löjrom
    Betyg 4.5 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kanapé med löjrom och citronsmetana
    Betyg 4.8 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad