Hårt tunnbröd

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Hårt tunnbröd

Om du vill baka ditt eget tunnbröd ska du testa det här goda receptet på krispigt tunnbröd. Hårt tunnbröd är gott att äta som det är, med smör och pålägg eller som tillbehör till en måltid.

Hårt tunnbröd

Ingredienser

20 kakor
25 g jäst
25 g smör eller margarin
5 dl mjölk
2 msk brun farin
1/2 tsk salt
1/2 tsk hjorthornssalt
2 dl fint rågmjöl
2 dl rågsikt
ca 6 dl vetemjöl

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1086 KJ / 259 kCal
Fett4 g
Kolhydrater46.7 g
Protein7.8 g

Testa liknande recept

Bondbröd med pumpakärnor
Betyg 3.9 av 5.
72 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pomeransbröd
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hembakat pitabröd
Betyg 3.5 av 5.
176 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kavelgris
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Russinkyckling
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Annerstaskolans yoghurtlimpa
Betyg 3.4 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga