Bjuder du dina vänner på Hannes citronlamm kommer rätten att bli det godaste de ätit på länge. Lammet kokas mört med vatten smaksatt av sambal oelek, hönsbuljong, tomatpuré och lagerblad. Till detta serverar du en fenomenal sås och haricots verts.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut mjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och matgrädde. Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och byt grädden mot havre- eller sojabaserad gräddersättning. Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jag gjorde detta på ribs och kotletter så det var lite pilligt att få fram rena köttbitar men ack så gott!
Per
2019-09-23