Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Hamburgare med slaw på selleri och ädelost

Klassiska burgare med en härligt krämig slaw, gjord på selleri och svensk ädelost. Gott bröd, röd mangold, skivad tomat och grillad bacon fulländar grillkvällen!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa och skiva sellerin tunt. Skala och skiva löken. Hacka persiljan.
  2. Smula ädelosten och blanda den med selleri, lök, persilja och gräddfil. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Grilla baconet knaprigt. Grilla hamburgarna enligt anvisningen på förpackningen eller tills innertemperaturen är 70°C.
  4. Servera hamburgarna i grillat hamburgerbröd med sellerislaw, bacon och med tillbehören.

För alla

Fri från ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 stjälkar stjälkselleri
  • 1/2 rödlök
  • 1/2 kruka persilja
  • 140 g ädelost
  • 2 dl gräddfil
  • salt och svartpeppar
  • 140 g grillbacon
  • 4 hamburgare (färska, frysta eller hemmagjorda)
Till servering
  • hamburgerbröd
  • röd mangold
  • skivade tomater
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3033 kJ / 725 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer