Halstrade pilgrimsmusslor med tomat och avokado

Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Halstrade pilgrimsmusslor med tomat och avokado

Läckra halstrade pilgrimsmusslor på en bädd av krispig machesallad, söta tomater och krämig avokado i en syrlig dressing av citron. En underbar liten förrätt som dina gäster garanterat kommer att uppskatta.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Halstrade pilgrimsmusslor med tomat och avokado

Ingredienser

8 portioner
400 g pilgrimsmusslor
1/2 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
6 tomater
4 avokador
1 dl finskuren gräslök
1 dl finskuren koriander
3 msk färskpressad citronjuice
6 msk olivolja
1 påse mâchesallad (à 70 g)
olja till stekning
salt
nymalen vitpeppar

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fräsch och mycket god, precis lagom förrätt, innan oxfilé. Tag inte mer koriander än receptet föreskriver. Jag hittade inte pilgrimsmusslor utan använde musslor som liknade pilgrimsmusslor, kommer inte ihåg namnet. Gott blev det i alla fall!

    Christine

Testa liknande recept

  • Ceviche på pilgrimsmusslor
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halstrad pilgrimsmussla med gremolata
    Betyg 3.6 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pilgrimscarpaccio med mangosalsa
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad