Halstrad torsk i buljong med ärter och chorizo

Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
0
Halstrad torsk i buljong med ärter och chorizo

Halstrad torsk i buljong med ärter och chorizo är en tilltalande rätt som får fin konsistens av den halstrade torskfilén. Kryddig chorizokorv och ärtor passar perfekt till fisken och ger extra sälta och smak.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2013

Halstrad torsk i buljong med ärter och chorizo

Ingredienser

4 portioner
600 g  torskfilé
900 g  fast potatis
2   minibaguetter
salt och peppar
1 msk  olja
300 g  chorizo
1/2   påse (à 125 g) salladslök
380 g  kokta kikärtor
1 tsk  paprikapulver
5 dl  grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1 msk  hackad färsk timjan
1 tsk  smör eller margarin
4   soltorkad tomat

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven och buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3271 KJ / 782 kCal
Fett0 g
Kolhydrater0 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Kryddiga järpar med paprika- och kikärtsdipp
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizo med brysselkål och honung
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tray baked chorizo med paprika
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ciabatta med chorizo och feta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizo med ljummen potatissallad
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pintxos "coca de chorizo"
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga