Halstrad torsk i buljong med ärter och chorizo

Betyg 2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Halstrad torsk i buljong med ärter och chorizo

Halstrad torsk i buljong med ärter och chorizo är en tilltalande rätt som får fin konsistens av den halstrade torskfilén. Kryddig chorizokorv och ärtor passar perfekt till fisken och ger extra sälta och smak.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2013

Halstrad torsk i buljong med ärter och chorizo

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g fast potatis
2 minibaguetter
salt
peppar
1 msk olja
300 g chorizo
1/2 påse (à 125 g) salladslök
380 g kokta kikärtor
1 tsk paprikapulver
5 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1 msk hackad färsk timjan
1 tsk smör eller margarin
4 soltorkad tomat

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3271 KJ / 782 kCal
Fett29.5 g
Kolhydrater70.7 g
Protein50.9 g

Testa liknande recept

  • Ciabatta med chorizo och feta
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pintxos "coca de chorizo"
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tray baked chorizo med paprika
    Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chorizo med ljummen potatissallad
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chorizo med brysselkål och honung
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad