Kryddiga järpar med paprika- och kikärtsdipp

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Kryddiga järpar med paprika- och kikärtsdipp

Dessa mästerliga, kryddiga järpar får sin heta smak av chilipulver och chorizokorv som blandas med fläskfärsen före stekning. Kikärtsdippen till järparna får även den en kryddig ton med hjälp ajvar relish. Ett underbart recept som måste provas!

Kryddiga järpar med paprika- och kikärtsdipp

Ingredienser

4 portioner
1 chorizo
ca 500 g fläskfärs
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 tsk chilipulver
1 ägg
1 dl matlagningsyoghurt

Paprika- och kikärtsdipp

1 tetra kokta kikärtor (à ca 400 g)
2 vitlöksklyftor
3 msk ajvar relish
3 msk olivolja
1/2 dl vatten
salt
svartpeppar
1 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3493 KJ / 833 kCal
Fett46.4 g

Testa liknande recept

Grillad chorizo med paprika och cheddaromelett
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizza med ajvar relish och chorizo
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous med chorizo, ärtor och ajvar
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gryta med bönor, haricot verts, persilja och korv
Betyg 4.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ajvarpasta med chorizo och persilja
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga