Halstrad tonfisk ”Nicoise”

Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Halstrad tonfisk ”Nicoise”

Halstrad tonfisk ”Nicoise” är en fantastisk fiskrätt där stekt tonfisk serveras med en matig sallad bestående av bland annat potatis, ägg, haricots verts, rödlök och basilika. I salladen blandar du en sötsyrlig vinägrettdressing, gjord på dijonsenap och honung, som passar perfekt till den läckra fisken!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2014

Halstrad tonfisk ”Nicoise”

Ingredienser

4 portioner
560 g vit tonfisk
900 g potatis
150 g haricots verts (bönor)
3 ägg
1 msk dijonsenap
1 tsk flytande honung
1 msk äppelcider- eller vitvinsvinäger
3 msk olivolja
salt
peppar
1 rödlök
1/2 kruka basilika

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Detta var ingen höjdare. Torrt och tråkigt.

    Annette

Näringsvärde per portion

Energi2323 KJ / 554 kCal
Fett21.1 g
Kolhydrater44.6 g
Protein43.1 g

Testa liknande recept

  • Tonfisksallad med matvete & oliver
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tonfisk niçoise
    Betyg 3.1 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halstrad tonfisk med paprikapesto
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tonfisksallad provencale
    Betyg 2.8 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad