Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja

7
0
Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja

Halstra den vita tonfisken snabbt och servera med en passande matig peruansk bönsallad med smak av citron, färska grönsaker och goda kryddor. Dekorera gärna med lite persilja på toppen.

Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja

Ingredienser

4 portioner
2 burkar kokta bönor (à 400 g)
3 tomater
1 gul paprika
2 msk pressad citronsaft
4 msk olivolja
2 msk hackad persilja
salt och svartpeppar
2 förp vit, tinad tonfisk (à 280 g)
1 msk olivolja

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2065 KJ / 494 kCal
Fett 24.1 g
Kolhydrater 20.1 g
Protein 44.1 g
Läs mer om näringsvärden