Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja

Halstra den vita tonfisken snabbt och servera med en passande matig peruansk bönsallad med smak av citron, färska grönsaker och goda kryddor. Dekorera gärna med lite persilja på toppen.

Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja

Ingredienser

4 portioner
2 burkar kokta bönor (à 400 g)
3 tomater
1 gul paprika
2 msk pressad citronsaft
4 msk olivolja
2 msk hackad persilja
salt
svartpeppar
2 förp vit, tinad tonfisk (à 280 g)
1 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2065 KJ / 494 kCal
Fett24.1 g
Kolhydrater20.1 g
Protein44.1 g

Testa liknande recept

Halstrad tonfisk med paprikapesto
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lätthalstrad tonfisk med tapenadepotatissallad
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad tonfisk med avokadohummus
Betyg 3.2 av 5.
71 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisk med potatis i senapsdressing med vaxbönor
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad tonfisk med chilimajonnäs
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad tonfisk med ajvarpotatis
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga