Panerad tofu blir underbart krispig på ytan och passar utmärkt att doppa i en chilimajonnäs. Tofun äter du tillsammans med rostade rotfrukter i form av delikatesspotatis, morötter och salladslök som du adderar de sista 10 minuterna. Servera tillsammans med en krispig mâchesallad och en underbart god vego-rätt är skapad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2018
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl. Använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Njaeee! Inget som kommer lagas hemma hos oss igen! Tofun känns som panerad manet. Och såsen gjord på så stor andel majonnäs var inte heller den bästa.
Ingela
2020-02-03Den här var faktiskt riktigt god!
Amanda
2019-07-26Super tasty and a different way to eat tofu! Chili Mayo blends surprisingly well! I think potatoes are a bit redundant since you're already get the carbs from panko.
Sara
2018-10-23