Halstrad råbiff med spenatyoghurt
Halstra den klassiska råbiffen och servera den med en krämig spenatyoghurt. Råbiffens salta kapris, söta franska senap och pikanta rödbetor passar perfekt med en syrliga yoghurten. Servera råbiffen med tärnad potatis och en fräsch grönsallad.
Ingredienser
4 portioner
600 g nötfärs
800 g fryst tärnad potatis
1 liten gul lök
1 ägg
2 msk fransk senap
1 dl tärnade rödbetor
2 msk kapris
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
olja
1 dl tinad bladspenat
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk finhackad vitlök
För alla
Rätten innehåller ägg men är fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
I näringsberäkningen ingår grönsalladen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2273 KJ / 543 kCal
Fett0 g
Kommentarer