Halstrad råbiff med spenatyoghurt

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Halstrad råbiff med spenatyoghurt

Halstra den klassiska råbiffen och servera den med en krämig spenatyoghurt. Råbiffens salta kapris, söta franska senap och pikanta rödbetor passar perfekt med en syrliga yoghurten. Servera råbiffen med tärnad potatis och en fräsch grönsallad.

Halstrad råbiff med spenatyoghurt

Ingredienser

4 portioner
600 g nötfärs
800 g fryst tärnad potatis
1 liten gul lök
1 ägg
2 msk fransk senap
1 dl tärnade rödbetor
2 msk kapris
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
olja
1 dl tinad bladspenat
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk finhackad vitlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

I näringsberäkningen ingår grönsalladen.
Energi2273 KJ / 543 kCal
Fett24.9 g

Testa liknande recept

Pannbiff med spenatyoghurt
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Storbiff tandoori med grönsaksraita
Betyg 2.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pannbiffar med rödbeta
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kycklingfärsbiffar med rödbetor och getostdressing
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ugnskyckling med vitlök och broccoli
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenatpaj med fetaost
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga