Halstrad råbiff med spenatyoghurt

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Halstrad råbiff med spenatyoghurt

Halstra den klassiska råbiffen och servera den med en krämig spenatyoghurt. Råbiffens salta kapris, söta franska senap och pikanta rödbetor passar perfekt med en syrliga yoghurten. Servera råbiffen med tärnad potatis och en fräsch grönsallad.

Halstrad råbiff med spenatyoghurt

Ingredienser

4 portioner
600 g  nötfärs
800 g  fryst tärnad potatis
1   liten gul lök
1   ägg
2 msk  fransk senap
1 dl  tärnade rödbetor
2 msk  kapris
1 tsk  salt
2 krm  grovmalen svartpeppar
olja
1 dl  tinad bladspenat
2 dl  lätt crème fraiche
1/2 tsk  finhackad vitlök

För alla

Rätten innehåller ägg men är fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

I näringsberäkningen ingår grönsalladen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2273 KJ / 543 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Pannbiff med spenatyoghurt
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingfärsbiffar med rödbetor och getostdressing
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fänkål och betor i ugn
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnskyckling med vitlök och broccoli
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Spenatpaj med fetaost
Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga