Pannbiff med spenatyoghurt

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Pannbiff med spenatyoghurt

Pannbiff med spenatyoghurt, saftigt goda biffar med smak av senap, rödbetor och kapris som får en krämig följeslagare i den kalla såsen på crème fraiche, spenat och vitlök. Du serverar pannbiffarna med lite tärnad potatis och toppar med såsen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Pannbiff med spenatyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1   paket fryst tärnad potatis (à ca 800 g)
1   liten gul lök
600 g  nötfärs
1   ägg
2 msk  fransk senap
1 dl  tärnade, inlagda rödbetor
2 msk  kapris
1 tsk  salt
2 krm  grovmalen svartpeppar
olja
1 dl  tinad bladspenat
2 dl  lätt crème fraiche
1/2 tsk  finhackad vitlök

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: byt ut ägg mot no-eggersättning eller öka mängden vätska något.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Halstrad råbiff med spenatyoghurt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bräckt kassler med rödbetsris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabb rödbetssallad
Betyg 2.6 av 5.
61 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fänkål och betor i ugn
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenatpaj med fetaost
Betyg 3.8 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatisplättar med skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga