Pannbiff med spenatyoghurt

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Pannbiff med spenatyoghurt

Pannbiff med spenatyoghurt, saftigt goda biffar med smak av senap, rödbetor och kapris som får en krämig följeslagare i den kalla såsen på crème fraiche, spenat och vitlök. Du serverar pannbiffarna med lite tärnad potatis och toppar med såsen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Pannbiff med spenatyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1 paket fryst tärnad potatis (à ca 800 g)
1 liten gul lök
600 g nötfärs
1 ägg
2 msk fransk senap
1 dl tärnade, inlagda rödbetor
2 msk kapris
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
olja
1 dl tinad bladspenat
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk finhackad vitlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Halstrad råbiff med spenatyoghurt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabb rödbetssallad
Betyg 2.6 av 5.
61 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spenatpaj med fetaost
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bräckt kassler med rödbetsris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatisplättar med skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapsgriljerad ryggbiff med rödbetor och pepparrot
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga