Pannbiff med spenatyoghurt

3
0
Pannbiff med spenatyoghurt

Pannbiff med spenatyoghurt, saftigt goda biffar med smak av senap, rödbetor och kapris som får en krämig följeslagare i den kalla såsen på crème fraiche, spenat och vitlök. Du serverar pannbiffarna med lite tärnad potatis och toppar med såsen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Pannbiff med spenatyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1 paket fryst tärnad potatis (à ca 800 g)
1 liten gul lök
600 g nötfärs
1 ägg
2 msk fransk senap
1 dl tärnade, inlagda rödbetor
2 msk kapris
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
olja
1 dl tinad bladspenat
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk finhackad vitlök

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: byt ut ägg mot no-eggersättning eller öka mängden vätska något.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer