Halstrad lax med körvelvinägrett

Halstrad lax med körvelvinägrett är ett delikat recept med saftiga laxfiléer som halstras och serveras med smakrik, supergod körvelvinägrett på zucchini, majs, tomater, vitlök, körvel och olivolja. Garnera med resten av körveln och servera den ljuvliga fisken med nykokt färskpotatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013

Ingredienser
4 portioner
900 g färskpotatis
Vinägrett
1 röd spansk peppar
1 msk pressad citronsaft
2 msk olivolja
salt
peppar
1/2 kruka körvel
1/2 zucchini
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
2 tomater
340 g majskorn
ca 600 g laxfilé
Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2614 KJ / 626 kCal
Fett28.6 g
Kolhydrater53.8 g
Protein34.2 g
Kommentarer