Halstrad gös med bräserad salladslök, kapris och dragon

Betyg 3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Halstrad gös med bräserad salladslök, kapris och dragon

Halstrad gös med bräserad salladslök är en god fiskrätt du tillagar både enkelt och snabbt. Salladslöken, som får smak av smör och buljong, passar väl ihop med den knaprigt smörstekta fiskfilén av gös och bryts fint av med den syrliga dressingen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Halstrad gös med bräserad salladslök, kapris och dragon

Ingredienser

4 portioner
250 g salladslök
2 msk smör
salt
peppar
1 dl kycklingbuljong (konc fond + vatten)
3 msk olivolja
3 msk citronjuice
3 msk kapris
1/2 dl färsk, plockad dragon
svartpeppar
4 bitar gösfilé (fjällade med skinn, 4 bitar motsvarar 600 g)
smör till stekning
600 g kokt färskpotatis

Gör så här

00:02:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Gös med brynt matjessmör
    Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastramigös
    Betyg 2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gös i folie
    Betyg 2.9 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gös på purjolöksbädd
    Betyg 2.4 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad