Det här är en krämig, supergod och genomnyttig hallonglass, perfekt till dessert eller som lyxigt mellis. Du lagar till glassen på ett kick och serverar direkt. Avokado, hallon och en dutt vaniljpulver är allt som krävs. Mums!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2013
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Katarina
2020-05-06Kan man använda fryst avokado?
Redaktionen ICAse
2020-05-07Hej Katarina! Ja det går bra men du bör tina avokadon innan så att det går att mixa. Hälsningar Ulrika
Pernilla
2013-01-21Som en hallon-smoothie-sorbet! Funkar för LCHF:are också. Jag tillsatte dessutom saft från en pressad blodapelsin och det blev gott. Avocadon ger knappast någon smak men gör konsistensen krämig och slät. Ett tips om man bara har en mixerstav (och ingen stor blender) är att låta hallonen tina en stund först så att de inte är stenhårda när man mixar. För mig är dock detta något jag kommer spara till i sommar eftersom det känns som lite fel årstid för detta nu i januari!
Helena
2013-01-18Och om man som jag inte gillar avokado så funkar det med en burk Kesella oxå. :) Kanske inte riktigt lika nyttigt men vem bryr sig en fredagkväll. :D