Söt och syrlig glass som du tillagar från vaniljvisp, messmör, hallon och lime. Denna goda karamellglass med limehallon kommer garanterat att uppskattas av dina gäster.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005
Fri från gluten.
Gör äggfri: använd äggfri glass eller sorbet.
Gör mjölkfri:använd mjölkfri glass och uteslut messmöret.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Som sagt - jättesnabbt och enkelt och mycket gott, samt vacker dessert med limesockret mot hallonen
Mia
2007-02-19Som att sväva på moln!
Camilla
2005-06-13Fantastiskt gott, mkt enkel att göra.
Anne-sophie
2005-02-18