Halloumi- och persikosallad med yoghurt och mynta

Betyg 3.8 av 5.59 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Halloumi- och persikosallad med yoghurt och mynta

Pröva en naggande god sommarlunch med grillad halloumi och grillade persikor. Kombinera med yoghurt och mynta för en frisk smak. Tillsammans med färsk potatis och bönor får du en mättande måltid som smakar sommar.

Halloumi- och persikosallad med yoghurt och mynta

Ingredienser

4 portioner

Grönsaker

600 g färskpotatis
150 g haricots verts (bönor)
4 salladslökar
1 kruka mynta
2 förp halloumi (à 200 g)
2 msk olivolja
2 persikor
1 msk honung
65 g rucola
1 dl pumpakärnor

Dressing

skal och saft av 1 citron (1citron motsvarar 2 msk saft)
1/2 msk honung
1/2 tsk senapspulver eller dijonsenap
1 msk olivolja
salt
peppar

Till servering

2 dl matyoghurt
grillat bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Varför står mynta med två gånger i receptet? En kruka mynta och två förpackningar mynta?

    Daniel

    Hej Daniel! Det kan man verkligen undra! ;) Nu är det åtgärdat. Skulle ju bara vara 1 kruka mynta. Tack för att du uppmärksammade det! Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

  • Hej Marlene! Det är haricot verts som är bönorna och det ska vara 150 g av dessa. Lycka till! Hälsningar Michelle

    Ica-köket

  • Verkar gott och det skall jag prova

    Annika

Näringsvärde per portion

Energi3425 KJ / 819 kCal
Fett46 g
Salt3 g
Kolhydrater64 g
Protein33 g

Testa liknande recept

  • Persikosallad med grillost och avokado
    Betyg 4.1 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad persika
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad