Butter halloumi

Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Butter halloumi

Variant av den klassiska butter chicken där kycklingen byts ut mot halloumi. Du får en härlig vegogryta och de indiska smakerna kommer från den färdiga matlagsningssåsen. För extra krisp tillsätt sojabönor precis innan servering. Servera grytan med ris och gärna koriander och naanbröd.

Butter halloumi

Ingredienser

4 portioner
4 port ris (gärna basmati)
400 g halloumi
1 msk olja
1 förp Patak's mild butter chicken matlagningssås (à 450 g)
250 g sojabönor

Serveringsförslag

färsk koriander
körsbärstomater
naanbröd
yoghurt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Perfekt snabbrätt på vardagarna. Använder olika sorters protein, ibland vegetariskt, ibland kyckling. Anpassar kryddningen lite efter humör, men mycket färsk koriander är alltid gott :)

    Maria

Testa liknande recept

  • Enkel indisk halloumigryta
    Betyg 4.1 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kyckling tikka masala
    Betyg 3.2 av 5.80 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chicken korma
    Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mangokyckling
    Betyg 3.8 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vego tikka masala
    Betyg 3.8 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad