Hallonsoppa

7
0
Hallonsoppa

Recept på makalöst delikat hallonsoppa. Du gör den på hallon, rödvin, vatten, socker, kanel och maizena. Servera soppan som dessert med en kula mangosorbet eller vaniljglass.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Hallonsoppa

Ingredienser

4 portioner
300 g hallon
4 dl rödvin (t ex Zinfandel eller annat fruktigt vin)
3 dl vatten
2 dl socker
1 kanelstång
3 msk majsstärkelse
ev mangosorbet eller vaniljglass till servering

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om rätt glass används till.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2663 KJ / 637 kCal
Fett 11 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 109 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden