Vin chaud med apelsin

Betyg 3.2 av 5.
30 personer har röstat
0
Vin chaud med apelsin

Vin chaud betyder varmt vin på franska. I regel är det kryddat med socker och serveras som värmande dryck på kaféer. Här förstärker vi det varma rödvinet med färskpressad apelsinjuice, stjärnanis och kanelstång. Perfekt till adventsmyset i stället för glögg!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Vin chaud med apelsin

Ingredienser

6 portioner
1 flaska rödvin (75 cl)
4 kanelstänger
4 stjärnanis
4 msk rårörsocker
2 dl färskpressad apelsinjuice

Till servering

apelsinskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
30 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi468 KJ / 112 kCal
Fett0.1 g
Salt0.01 g
Kolhydrater13 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Granatäppelglögg
Betyg 2.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis
Betyg 3.9 av 5.
28 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppeljuiceglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vitvinsglögg utan vanligt socker
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelglögg med konjak
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cranberryglögg med julsmak
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga