Vin chaud med apelsin

Betyg 3.2 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vin chaud med apelsin

Vin chaud betyder varmt vin på franska. I regel är det kryddat med socker och serveras som värmande dryck på kaféer. Här förstärker vi det varma rödvinet med färskpressad apelsinjuice, stjärnanis och kanelstång. Perfekt till adventsmyset i stället för glögg!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Vin chaud med apelsin

Ingredienser

6 portioner
1 flaska rödvin (75 cl)
4 kanelstänger
4 stjärnanis
4 msk rårörsocker
2 dl färskpressad apelsinjuice

Till servering

apelsinskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.30 personer har röstat

Kommentar

Värm till 60 grader

Sonny

2024-12-29

Näringsvärde per portion

Energi468 KJ / 112 kCal
Fett0.1 g
Salt0.01 g
Kolhydrater13 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Granatäppelglögg
Betyg 2.5 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis
Betyg 3.9 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppeljuiceglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitvinsglögg utan vanligt socker
Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppelglögg med konjak
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kryddigt vin med honung
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad