Hallonrutor med smak av kokos passar bra när du är sugen på något sött! Passar utmärkt att servera som efterrätt på kalas eller att ta med om du ska ut på picknick. Smaskens!
Ingredienser
20 bitar
100
g
smör eller margarin
3
ägg
2
dl
råsocker
3
dl
vetemjöl
2
tsk
bakpulver
200
g
djupfrysta hallon
Kokosglasyr
50
g
smör eller margarin
2
ägg
1
dl
råsocker
1
påse riven kokos (à 200 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
43
4 st
Kommentarer
Karolina
2007-11-04
Supergoda! Gick åt fort=)
Marie
2007-08-09
Det var rykande åtgång på dessa mumsbitar, men jag instämmer med tidigare kommentarer om ugnstemperaturen. Jag bakade dem i 200 grader, och de blev ändå på gränsen till brända på den utsatta tiden. Men som sagt: jättegoda!
Teresia
2005-08-26
Ugnstemperaturen kan med fördel sänkas något. Kakan blev lite bränd i kanterna. Annars var kakan jätte god.
Kommentarer
Karolina
2007-11-04Supergoda! Gick åt fort=)
Marie
2007-08-09Det var rykande åtgång på dessa mumsbitar, men jag instämmer med tidigare kommentarer om ugnstemperaturen. Jag bakade dem i 200 grader, och de blev ändå på gränsen till brända på den utsatta tiden. Men som sagt: jättegoda!
Teresia
2005-08-26Ugnstemperaturen kan med fördel sänkas något. Kakan blev lite bränd i kanterna. Annars var kakan jätte god.