Lite salt i smeten och brynt smör ger denna hallonpaj det lilla extra! Det går lika bra att använda färska som frysta hallon. Servera med vispad grädde. Hacka ner vit choklad i vispgrädden för extra lyx.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria havregryn och byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk, grädde och choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria produkter av smör, mjölk och choklad. Byt grädde mot vispbar mjlkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mums
Kristina
2023-08-11En av de godaste pajer jag smakat 😋
Marlene
2023-08-08Så fantastiskt god paj. Ett tips med choklad grädden använd 40% grädden och gör färdigt den kvällen innan och ställ kylt över natten. Då blir den jätte bra att vispa.
Eva marie
2023-08-07