Lite salt i smeten och brynt smör ger denna hallonpaj det lilla extra! Det går lika bra att använda färska som frysta hallon. Servera med vispad grädde. Hacka ner vit choklad i vispgrädden för extra lyx.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2017
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria havregryn och byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk, grädde och choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria produkter av smör, mjölk och choklad. Byt grädde mot vispbar mjlkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Erika
1/9/2021Är detta recept anpassat för frysta hallon (de vätskar ju av sig mer än färska)? Om inte, ungefär hur mycket mer majsstärkelse ska jag använd?
Dorion
12/20/2020Så enkel och god! Blir härligt seg och "knäckig" ovanpå.
Carin
12/9/2020Varför kan jag inte printa det från mobilen?