Hallonpaj med brynt smör

Lite salt i smeten och brynt smör ger denna hallonpaj det lilla extra! Det går lika bra att använda färska som frysta hallon. Servera med vispad grädde. Hacka ner vit choklad i vispgrädden för extra lyx.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Ingredienser
10 portioner
Hallonpaj
150 g smör
1 1/2 dl havregryn
1 1/2 dl strösocker
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 dl ljus sirap
1/2 tsk bakpulver
2 msk mjölk
1 krm salt
500 g färska eller frysta hallon
1 msk majsstärkelse
Vit chokladvisp
2 dl vispgrädde
100 g hackad vit choklad
Gör så här
00:45:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1632 KJ / 390 kCal
Fett25 g
Salt0.48 g
Kolhydrater37 g
Protein3 g
Kommentarer
Vet inte vad tiden är räknad på för typ av ugn då våran är lite äldre men tydligen betydligt varmare då den behövdes tas ut efter endast 13min i 175grader. Så håll koll på den eftersom då 45min är alldeles för länge enligt mig. Annars riktigt god pajsmet!
Sandra
2025-08-03Mums mums 😣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼❤️😂🤮🤛🏻🤲🤛🏻🤛🏻🤛🏻🤛🏻🤛🏻
Hannah
2025-07-30Så god!
Elisabeth
2025-07-30