Knäckig rabarberpaj med ingefära

Betyg 3.3 av 5.
188 personer har röstat
7
Knäckig rabarberpaj med ingefära

Bjud på hemlagad paj med rabarber och ingefära i sommar. Den här knäckiga pajdegen är underbart god, och du kan använda den för att göra paj med andra frukter eller bär också. Servera med vaniljvisp, dulce de leche eller vispad grädde.

Knäckig rabarberpaj med ingefära

Ingredienser

8 portioner

Pajdeg

150 g smör
1 1/2 dl strösocker eller rårörsocker
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl ljus sirap
2 dl mandelmjöl
4 dl havregryn
1 msk riven ingefära

Fyllning

500 g rabarber
1 dl strösocker
1 msk potatismjöl

Till servering

vaniljvisp, kvarg dulce de leche eller vispad grädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
188 personer har röstat

Kommentarer

Supergott! Hela familjen älskar den och lagat många gånger! Nu provar jag att göra den med äpplen☺️

Ilya

2022-12-08

Så gott!

Sanne

2021-08-13

Mvh kan

Carl-ingvar

2021-05-25

Näringsvärde per portion

Energi2398 KJ / 665 kCal
Fett46 g
Salt0.4 g
Kolhydrater53 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Lat rabarberpaj
Betyg 3.2 av 5.
239 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pappas paj
Betyg 3.5 av 5.
118 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegansk rabarberpaj
Betyg 4 av 5.
54 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glutenfri blåbärspaj
Betyg 4.8 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbspaj
Betyg 4.6 av 5.
114 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glutenfri sommarpaj med knäcktäcke
Betyg 3.3 av 5.
62 personer har röstat
Under 60 min att tillaga