Bjud på hemlagad paj med rabarber och ingefära i sommar. Den här knäckiga pajdegen är underbart god, och du kan använda den för att göra paj med andra frukter eller bär också. Servera med vaniljvisp, dulce de leche eller vispad grädde.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj mandelmjöl och ren havre/glutenfria havregryn.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri grädde. Välj laktosfritt serveringsalternativ.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfri ersättningsprodukt till servering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Hela familjen älskar den och lagat många gånger! Nu provar jag att göra den med äpplen☺️
Ilya
2022-12-08Så gott!
Sanne
2021-08-13Mvh kan
Carl-ingvar
2021-05-25