Hallonmuffins

Hallonmuffins är snabba att baka och för tanken till sommaren. För vad är väl mer somrigt än just hallon, som du här rör ner i smeten innnan muffinsarna gräddas i ugnen.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per muffins.
Energi971 KJ / 232 kCal
Fett12 g
Salt0.3 g
Kolhydrater28 g
Protein3 g
Kommentarer
16 stAsså så goda! Jag använde frysta hallon & bullformar. Det blev 22 stycken & räckte med 14 minuter i ugn med varmluft✨
Beatrix
Tog 15 amerikanska muffins formar och blev bra, inget rann ut. La 2 färska hallon på toppen istället, lite mer än halva sjönk ner så blev lagom. Skippade citron och pärlsocker, nog med socker i dem ändå.
Linda
För mycket smet för 12 formar, rann ut och fick bli räddade i ett smetkaos.
Malin
Jag tog frusna jordgubbar o rabarber och toppade mina med, jättegott 😋
Lena
Blev goda men kunde nog varit inne några minuter längre än 15 min. Smälte frysta hallon för mycket så muffinsen blev helt rosa, goda men ska testa att ha i hallon direkt i muffinssformen och inte smeten!
Emelie
Goda, men det är nödvändigt med muffinsplåt (snälla skriv det i recepten när det är så!). Mitt rann ut över hela plåten tyvärr eftersom jag inte använde muffinsplåt
Victoria
Kan man frysa dessa om man använt frysta hallon i?
Alexzandra
Hej Alexzandra! Ja, det går men dom kan bli lite blöta just runt hallonen men det kan ju vara lite gott också! ;) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Goda muffins. Men de behövde vara inne i ugnen goda 12-15 minuter extra med frysta hallon.
Sara
Jag brukar värma ugnen till 225 och sen drar jag ner värmen och stänger av varmluften. Gräddar i ca 10-12 min. Har blivit bra varje gång. Använder muffinsplåt.
Kaisa
Använde muffinsformar i muffinsplåt. 15 min på 175° räckte inte på långa vägar. Fick ingen yta. Använde färska hallon. Antingen har ni skrivit fel på antalet muffins eller så är gradantal och minuter helt galet. God smak dock!
Miia