Halloncheesecake i glas

Bjud på halloncheesecake i glas till efterrätt! Med en kombination av len färskostkräm, söta hallon och krispiga kaksmulor är detta en läcker och lättlagad dessert utan krångel.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2023

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1649 KJ / 394 kCal
Fett26 g
Salt1 g
Kolhydrater34 g
Protein6 g
Kommentarer
17 stKan man förbereda dagen före servering? Eller bör den göras samma dag?
Tanja
Hej Tanja! Det går att göra den dagen före men kexen blir lite blöta men det kan ju vara gott :) är ju en smaksak. Men om du vill ha spröda kex så kan du göra krämen och kompotten i förväg och sen lägga ihop desserterna precis innan servering. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Smaken var god men proportionerna ojämna. Alldeles för lite kräm jämfört med kompott och kex som då blev över.
Inger
Nja inte nån efterrätt jag gör igen. Blev för kompakt. Finns bättre
Gisela