Hallon med kanel- och apelsinkräm och pistageflarn

3
0
Hallon med kanel- och apelsinkräm och pistageflarn

Nyplockade, solvarma hallon är en av sommarens höjdpunkter. Hallon och apelsin är en lite ovanlig smakkombo men de matchar varandra utmärkt i den här lite gammaldags efterrätten. Knapriga pistageflarn ger skönt krisp till hallonen och den lena apelsinkrämen.

Skriv ut
Hallon med kanel- och apelsinkräm och pistageflarn

Ingredienser

4 portioner
skalet av 1
apelsin
3 dl
vispgrädde
1 dl
mjölk
1
kanelstång
4
äggulor
1 dl
socker
1 msk
majsstärkelse

Flarn

2 msk
hackade pistagenötter
1 msk
vetemjöl
1 msk
strösocker
1 msk
smör
1 msk
glykos
1/2 l
hallon
1
kruka citronmeliss

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde, mjölkdryck och smör.

Gör så här

Tips

Garnera med hackade pistagenötter.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2353 KJ / 562 kCal
Fett 40 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 42 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept