Hallon med kanel- och apelsinkräm och pistageflarn

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Hallon med kanel- och apelsinkräm och pistageflarn

Nyplockade, solvarma hallon är en av sommarens höjdpunkter. Hallon och apelsin är en lite ovanlig smakkombo men de matchar varandra utmärkt i den här lite gammaldags efterrätten. Knapriga pistageflarn ger skönt krisp till hallonen och den lena apelsinkrämen.

Hallon med kanel- och apelsinkräm och pistageflarn

Ingredienser

4 portioner
skalet av 1 apelsin
3 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 kanelstång
4 äggulor
1 dl socker
1 msk majsstärkelse

Flarn

2 msk hackade pistagenötter
1 msk vetemjöl
1 msk strösocker
1 msk smör
1 msk glykos
1/2 l hallon
1 kruka citronmeliss

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2353 KJ / 562 kCal
Fett40 g
Salt0.2 g
Kolhydrater42 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Tiramisu med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marsipanmousse med apelsinsallad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad persika med brynt smör och pistagenötter
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pumpa med pistagenötter och dulce de leche
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsin och grapefrukt med pistagehonung & vaniljglass
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fransk nougat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga