Hälleflundra med rotsaker och dillsås

Betyg 2.7 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Hälleflundra med rotsaker och dillsås

Angenäm och smaklig hälleflundra med rotsaker och dillsås. Briljanta smaker till den delikata fisken. Kycklingfond med himmelsk saffran och mästerliga rotsaker där smaklig majrova och kålrabbi samsas med gulbeta och mild lök. Briljant och mustig.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Hälleflundra med rotsaker och dillsås

Ingredienser

4 portioner
4 bitar hälleflundra (à ca 180 g)
1500 g potatis och rotsaker t ex morot, majrova, kålrabbi, rödbeta, gulbeta och mild lök
1 knippa dill
4 msk olivolja
juicen av 1 citron
1 pkt saffran (à 1/2 g)
4 dl kycklingfond (konc på flaska + vatten)
1 äggula
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegod måltid

    Carl-peter

Testa liknande recept

  • Hälleflundra med polenta
    Betyg 3.1 av 5.89 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Limedoftande fiskspett
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Carpaccio på hälleflundra
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hälleflundra med hummersås
    Betyg 2.9 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad