Gulaschsoppa med köttfärs

En riktigt matig och god gulaschsoppa med smak av köttfärs. Servera den rykande heta gulaschsoppan tillsammans med en rejäl klick gräddfil och njut av de goda smakerna!

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2318 KJ / 554 kCal
Fett29 g
Salt2 g
Kolhydrater34 g
Protein37 g
Kommentarer
71 stMycket fyllig god smak!! Lätt att tillaga.
Anita
Toppenbra recept. Familjen älskar den fast vi kryddar lite mer.👍
Anna-lena
Kanonbra grundrecept! Sen kryddar man upp den som man vill. Brukar byta hälften av vattnet mot rödvin och låta koka i flera timmar. Gör detta varje höst.
Eva
Tog kycklingfiléer, hönsbuljong och ajvar istället för paprika. Jag fick kommentaren att det var bland det bästa som de ätit 👍👍😄
Karin
Jättebra att vi kan skriva kommentarer, men jag blev besviken när texten trycktes ihop efter att jag hade skickat in den noga och överskådlig beskrivningen.
Karin
Man tager vad man haver och så blev det detta; 1kg kycklingfiléer 1 burk tärnad potatis (700g varav potatis 400g) 5 dl vatten (blir då mer som en gryta) 2 hönsbuljonger Ca 2dl ajvar 1 tsk grillkrydda 1/2 tsk svartpeppar 1/2 tsk vitpeppar 1 tsk grillkrydda (istället för att fräsa/bryna) 2 dl mild ajvar (istället för paprika) 4 tsk mald kummin 0,75 tsk salt Kokade med tryckkokare (Crockpot-Express). Med tryckkokare upplever jag att smakerna gifter sig mer med varandra - lite så som när mat får stå till nästa dag. Som vanligt tog jag med mig kokaren och ingredienserna till våra kompisar. En av kompisarna stannade upp, tittade djupt ner i sin tallrika och sa - jag är alldeles hänförd över hur gott det smakar och jag kunde bara hålla med.
Karin
Suveränt gott o enkelt adderade skivade morötter för att dryga ut Koktiden bör förlängas till 15-20 min
Ronnie
GKlen kryddning, mer buljon, mer spiskummin och tillägg paprikapulver Krävs även längre koktid för att musta till sig. Annars bra grundrecept.
Carina
God men behövdes koka mer än 10min. Fortfarande hårda potatistärningar (1x1cm) vid 11-12min.
Englah
Fantastisk god, lätt att tillaga, klar favorit.
Irene