Guasacaca – Avokadosalsa
Rör enkelt ihop den gröna och krämiga avokadosalsan guasacaca med rötter i det venezuelanska köket. Med sin lena avokadosmak och friskhet från vinäger och chili är det en mångsidig röra som passar till mycket.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2024
Ingredienser
4 portioner
3 avokador
1 vitlöksklyfta
1 schalottenlök
1/2 grön paprika
1/2 röd peppar (chili)
1/2 kruka koriander
1/2 kruka persilja
1 1/2 msk äppelcidervinäger
2 krm salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi722 KJ / 172 kCal
Fett16 g
Salt0.5 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g
Kommentar
Jättegod!
Åsa
2024-05-30