Grundrecept frasvåfflor

Perfekt frasiga våfflor som kan varieras i oändlighet till frukost, brunch, lunch eller mellanmål. Ja, man får faktiskt äta våfflor till middag också! Bästa våffelsmeten ger frasvåfflor som inte är flottiga och som släpper fint från våffeljärnet. Lägg dem på galler tills det är dags att äta dem så håller de sig varma. Servera med sylt och grädde, eller något annat gott.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per våffla, för 8 våfflor.
Energi1070 KJ / 255 kCal
Fett15 g
Salt0.5 g
Kolhydrater25 g
Protein5 g
Kommentarer
Ett gott recept. Våfflorna blev mycket bra och så var det så enkelt. Pamela
Pamela lizzie
2025-08-10Godaste hittills, perfekta!
Cathrin
2025-04-27Var svårt att jobba igenom smeten som blev tapetklister, men med vattnet i sist blev den lite lösare. Ca 1 dl per våffla för att fylla järnet, blev 6-7 våfflor ca. Frasiga och massiva.
Anton
2025-04-05