Denna grova yoghurtlimpa får sin speciella, goda smak av lingonsylt och linfrön. Blanda snabbt ihop dina ingredienser till en deg och lägg den omedelbart i en stor bakform. Ditt nybakade smarriga bröd smakar bäst när det har fått svalna ett tag.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2006
Fri från ägg, under förutsättning att äggfritt ströbröd används.
Gör mjölkfri: byt yoghurten mot mjölkfritt alternativ och använd ströbröd utan mjölk. Innehåller gluten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lina
2008-11-04väldigt enkelt och väldigt gott. Jag brukar variera med att använda olika sorters sylt eller äpplemos istället för lingonsylt.
Malin
2008-08-06Gott och enkelt. Fryser in i skivor så ska vi rosta till frukost!
Helena
2006-09-14Jag hade ingen stor bakform utan använde två mindre vilket fungerade lika bra. Jättegott och saftigt bröd!