Grov yoghurtlimpa

Denna grova yoghurtlimpa får sin speciella, goda smak av lingonsylt och linfrön. Blanda snabbt ihop dina ingredienser till en deg och lägg den omedelbart i en stor bakform. Ditt nybakade smarriga bröd smakar bäst när det har fått svalna ett tag.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi620 KJ / 150 kCal
Fett3 g
Kommentarer
8 stväldigt enkelt och väldigt gott. Jag brukar variera med att använda olika sorters sylt eller äpplemos istället för lingonsylt.
Lina
Gott och enkelt. Fryser in i skivor så ska vi rosta till frukost!
Malin
Jag hade ingen stor bakform utan använde två mindre vilket fungerade lika bra. Jättegott och saftigt bröd!
Helena
Väldigt lätt och snabb bakat bröd! Jag bytte ut rågkross mot vetegroddar, och endast 0,75 dl linfrön PLUS 0,5 dl mortlade hasselnötter, 0,5 dl mortlade sojabönor och 0,5 dl solrosfrön och istället för lingonsylt hade jag i 0,5 dl honung och 0,5 dl russin. Prova detta recept istället, super gott!!
Nadja
Suveränt gott och enkelt. Bara att baka.
David
Tyckte att brödet smakade lite för mycket lingonsylt och att det bliv lite för sött. Det är annars ett mycket enkelt och snabbakat bröd, men det föll mig inte riktigt i smak...
Mariko
Baka brödet! Det är gott, enkelt, saftigt och bra för magen.
Anna
Jättelätt att baka! Mycket gott och saftigt bröd. Bytte ut rågkross mot müsli och linfrön mot havregryn.
Yvonne