Grönsaksdipp

Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
0
Grönsaksdipp

Grönsaksdipp är en fräsch och trevlig liten rätt där grönsaksstavar av stjälkselleri, morot och gurka doppas i en välsmakande gräddfilssås smaksatt med tomatpuré, spiskummin, salt och curry. Mycket gott att avnjuta som plockmat eller till fredagsmyset!

Grönsaksdipp

Ingredienser

4 portioner
1   morot
1/2   förp stjälkselleri
1/2   gurka
1 1/2 dl  gräddfil
1/2 msk  tomatpuré
1/2 tsk  spiskummin
1 tsk  curry
2 krm  salt

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi298 KJ / 71 kCal
Fett4.6 g
Kolhydrater4.8 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Smörrebröd ansjovis royal
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sellerisallad med anis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morots- och currykräm med korv
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Texmexavokado
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga