Grönsaksdipp

12
0
Grönsaksdipp

Grönsaksdipp är en fräsch och trevlig liten rätt där grönsaksstavar av stjälkselleri, morot och gurka doppas i en välsmakande gräddfilssås smaksatt med tomatpuré, spiskummin, salt och curry. Mycket gott att avnjuta som plockmat eller till fredagsmyset!

Grönsaksdipp

Ingredienser

4 portioner
1 morot
1/2 förp stjälkselleri
1/2 gurka
1 1/2 dl gräddfil
1/2 msk tomatpuré
1/2 tsk spiskummin
1 tsk curry
2 krm salt

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 298 KJ / 71 kCal
Fett 46 g
Kolhydrater 48 g
Protein 20 g
Läs mer om näringsvärden