Sellerisallad med anis

Här har du ett strålande och trivsamt tillbehör till den nygrillade steken. Spänstiga stavar av stjälkselleri sveps in i en lysande dressing gjord på krämig yoghurt och majonnäs som blandats med anis.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Ingredienser
8 portioner
450 g stjälkselleri gärna med blast
2 dl naturell yoghurt (3 %)
1/2 dl majonnäs
1 msk anis (hel)
1 krm salt
2 krm nymalen svartpeppar
hel anis till garnering
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd äkta majonnäs och laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs och byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart yoghurt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer