Sellerisallad med anis

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Sellerisallad med anis

Här har du ett strålande och trivsamt tillbehör till den nygrillade steken. Spänstiga stavar av stjälkselleri sveps in i en lysande dressing gjord på krämig yoghurt och majonnäs som blandats med anis.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Sellerisallad med anis

Ingredienser

8 portioner
450 g  stjälkselleri gärna med blast
2 dl  naturell yoghurt (3 %)
1/2 dl  majonnäs
1 msk  anis (hel)
1 krm  salt
2 krm  nymalen svartpeppar
hel anis till garnering

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd äkta majonnäs och laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs och byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.3 av 5.
34 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hyvlat äpple med selleri, chili och lime
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Carolina sweet slaw
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelost med äppelinkokta russin
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig sallad med kålrabbi och päron
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönsaksdipp
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga