Sellerisallad med anis

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Sellerisallad med anis

Här har du ett strålande och trivsamt tillbehör till den nygrillade steken. Spänstiga stavar av stjälkselleri sveps in i en lysande dressing gjord på krämig yoghurt och majonnäs som blandats med anis.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Sellerisallad med anis

Ingredienser

8 portioner
450 g  stjälkselleri gärna med blast
2 dl  naturell yoghurt (3 %)
1/2 dl  majonnäs
1 msk  anis (hel)
1 krm  salt
2 krm  nymalen svartpeppar
hel anis till garnering

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd äkta majonnäs och laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs och byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hyvlat äpple med selleri, chili och lime
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gurk- och myntadressing
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Ädelost med äppelinkokta russin
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönsaksdipp
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga