Grönkålssallad med granatäpple och valnötter

Härligt fräsch grönkålssallad som du kryddar med granatäpple och valnötter. Den sötsyrliga dressingen görs av apelsinjuice, honung och olivolja. Massera in dressingen i grönkålen blanda sedan ned fint skuren silverlök samt apelsin. Du toppar den goda grönkålssalladen med granatäppelkärnor och valnötter. Smaklig sallad!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
14 stHur långt kan man förbereda denna sallad
Ulla-britt
Hej Ulla Britt! För att behålla spänsten i grönkålen så är det nog bäst att inte blanda den med dressingen mer än ett par timmar innan den ska ätas. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Blev för mycket salt för min smak, annars god kombination.
Ingrid anna
Jättegod sallad!
Oskar
Bytte valnötter mot skålad, flisad och rostad mandel, supergott.
Elisabeth
Supergod! Jag la till ett halvt äpple, valnötter och salladsost. Det blev jättegott
Ann-charlotte
Otroligt god! Hela familjen älskade den, var helt perfekt till julbordet. Kommer göra den igen till nyår!
Johanna
Gjorde salladen utan silverlöken som jag inte hade hemma. Den blev ändå jättegod och ett populärt tillskott på julbordet!
Maria
Otroligt gott! Den här salladen kommer att bli ett stående inslag hemma!
Carola
Otroligt god sallad!
Ylva
Riktigt god sallad. Underbart att ha på julbordet.
Cecilia