Grönkålspaj med ädelost

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Gör så här
00:10:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3072 KJ / 734 kCal
Fett51.7 g
Kolhydrater42.2 g
Protein24.6 g
Kommentarer
25 stHej jag är bara nyfiken på varför salt med jod?
Anette
Hej Anette! Det har nog blivit nåt knas här skulle jag säga. Det finns ingen anledning till att det ska vara jod i. Tagit bort det nu. Tack för att du frågade. //Tove
ICA-köket
Kan jag göra den idag och värma på den imorgon?
Lisa
Hej Lisa! Ja, det går jättebra! God Jul!
ICA-köket
Jag är dålig på att baka även att m den här är färdig deg. Så en fråga ska man smörja formen?🤔🤣
Lena
Hej Lena! Det skadar inte men är inte nödvändigt. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket