Karamelliserade päron med ädelost

7
1
Karamelliserade päron med ädelost

Päron och ädelost är en fantastisk smakkombination. Ännu godare blir det när du karamelliserar päronen och låter osten smälta. Toppa med mandel och smulade pepparkakor så har du ett perfekt tilltugg till jul och adventsminglet!

Skriv ut
Karamelliserade päron med ädelost

Ingredienser

8 bufféportioner
50 g
flagad mandel
2
stora päron (gärna conference)
2 msk
flytande honung
140 g
ädelost
5
pepparkakor

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentar

Linda

12/1/2018

Gjorde bara med päron sirap å ädelost, blev enormt gott tillbehör till en huvudrätt med pepparbiff

Näringsvärde per portion

Energi 673 KJ / 161 kCal
Fett 9 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 13 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept