Gröna Pytten

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Gröna Pytten

Gröna pytten är en härlig vegetarisk variant på pytt i panna. Tärnade rotfrukter som potatis, palsternacka och kålrot steks mjuka tillsammans med rödlök, fina små ärtor och får sälta av hackad ättiksgurka. Serveras med stekt ägg.

Gröna Pytten

Ingredienser

4 portioner
8 potatisar
2 palsternackor
150 g kålrot
2 rödlökar
2 msk olja
2 dl djupfrysta ärtor
4 ättiksgurkor
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl hackad persilja
stekta ägg till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Köttbullar med kikärtswok
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Säsongens syrade grönsaker
Betyg 4.1 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga