Gröna oliver i ört- och lökmarinad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Gröna oliver i ört- och lökmarinad

Lättlagat och smakrikt recept på gröna oliver i ört- och lökmarinad. Marinaden av lök, selleri, färsk oregano och chilifrukt ger dina goda oliver en ännu bättre smak. För bästa smakupplevelse låt oliverna vila i marinaden över natten.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Finhacka löken, sellerin och chilifrukten.
  2. Rör ihop olivolja, vinäger, basilika, oregano och gräslök. Lägg i oliverna. Ställ kallt över natten.

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg.

Ingredienser

  • 1 liten lök
  • 1 selleristjälk
  • 1 chilifrukt
  • 0,8 dl olivolja
  • 0,8 dl ljus vinäger
  • 1 1/2 msk hackad färsk basilika
  • 2 msk hackad färsk oregano
  • 2 tsk hackad gräslök
  • 500 g urkärnade gröna oliver
Lägg till i inköpslistan