Ingefärs- och sesammarinad

Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
0
Ingefärs- och sesammarinad

En asiatisk ingefärs- och sesammarinad som ger härlig smak till både fläskkött och fågel. Lägg köttet i marinaden i god tid före tillagning, så att det hinner dra åt sig ordentligt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Ingefärs- och sesammarinad

Ingredienser

För 1 sats
4   vitlöksklyftor
4   salladslökar
1   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 msk  färskriven ingefära
3 msk  farinsocker
1/2 dl  ljus soja
2 msk  asiatisk fisksås
2 msk  sesamolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Koreanska spjäll
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Supersås & marinad
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rub - grundrecept
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sötstark sojaglaze
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Honungsmarinad
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilibönsås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga