Ingefärs- och sesammarinad

Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ingefärs- och sesammarinad

En asiatisk ingefärs- och sesammarinad som ger härlig smak till både fläskkött och fågel. Lägg köttet i marinaden i god tid före tillagning, så att det hinner dra åt sig ordentligt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Ingefärs- och sesammarinad

Ingredienser

1 sats
4 vitlöksklyftor
4 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 msk färskriven ingefära
3 msk farinsocker
1/2 dl ljus soja
2 msk asiatisk fisksås
2 msk sesamolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Koreanska spjäll
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Supersås & marinad
Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rub - grundrecept
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Honungsmarinad
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Apelsinmarinerade laxkotletter
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärsmarinad
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad