Grön kokoschutney

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
0
Grön kokoschutney

Tilltalande chutney med ingefära, chilifrukt, citronjuice, honung, riven kokos och persilja. Denna läckra kokoschutney får sin vackra gröna färg från de färska örterna. Servera chutneyn tillsammans med indiska maträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Grön kokoschutney

Ingredienser

6 portioner
6 - 6 1/2 cm  ingefära
4   gröna chilifrukter (t ex spansk peppar)
4   krukor färsk koriander
1   kruka mynta eller persilja
1/2   vitlöksklyfta
1 1/2 dl  färskpressad lime- eller citronjuice
rivet skal av 1   lime
4/5 dl  honung
1   påse riven kokos (à 250 g)
2 1/2 dl  olja
2 1/2 dl  vatten
1 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Färsk korianderchutney
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mintchatni
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatchutney
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Apelsin- & chilichutney
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig äppelchutney
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kanel- och chilimarinerade jordgubbar
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga