Grissini med mascarpone, pesto rosso och rostade pumpakärnor | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Grissini med mascarpone, pesto rosso och rostade pumpakärnor

Oväntade gäster eller vill du bara ha ett snabbfixat tilltugg? Med mascarpone, röd pesto och rostade pumpakärnor blandar du enkelt ihop en god röra som passar till snacks som till exempel grissini.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 20 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna.
  2. Blanda mascarpone och pesto och smaka av med salt och peppar.
  3. Bred färskosten på ovansidan av ena halvan av grissinin och strö på pumpakärnorna 
  4. Servera grissinin som plockrätt.

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri grissini.

Näringsvärdet är beräknat per grissini på 20 st.

Ingredienser

Portioner: 20 st
  • 1 1/2 dl pumpakärnor
  • 250 g mascarponeost
  • 1/2 dl pesto rosso
  • salt
  • svartpeppar
  • 20 st grissini
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 543 kJ / 130 kCal