Basilika- och parmalindad grissini

Betyg 3.7 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Basilika- och parmalindad grissini

Aptitretare och drinktilltugg för alla åldrar där salt parmaskinka rullas i len basilikakräm runt frasiga grissinipinnar. Enkel att göra!

Basilika- och parmalindad grissini

Ingredienser

6 portioner
1/2 kruka basilika
1 dl mascarpone
flingsalt med jod
svartpeppar
6 skivor parmaskinka
6 grissini eller filoncini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.18 personer har röstat

Kommentarer

Mycket god smak. Grissini pinnarna är mycket skör så jag vill rekommendera att man halverar dom!

Mirjami

2021-06-28

Gott. Ja. Men...man måste nog göra dem precis före servering. Våra gäster höll på att få dem i knät. "Pinnarna" vek sej direkt. Eva N

Eva

2021-06-17

Näringsvärde per portion

Energi292 KJ / 70 kCal
Fett4.6 g
Kolhydrater3 g
Protein4.1 g

Testa liknande recept

Pepparkakor med citrusmascarpone
Betyg 4.3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza bianco med kantareller, pancetta och rosmarin
Betyg 3.9 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm parmesan- och kronärtskocksdipp
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grissini med mascarpone, pesto rosso och rostade pumpakärnor
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Charkuteri på selleri med mascarpone
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Limetopping med mascarpone
Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad