Basilika- och parmalindad grissini

Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
2
Basilika- och parmalindad grissini

Aptitretare och drinktilltugg för alla åldrar där salt parmaskinka rullas i len basilikakräm runt frasiga grissinipinnar. Enkel att göra!

Basilika- och parmalindad grissini

Ingredienser

6 portioner
1/2 kruka basilika
1 dl mascarpone
flingsalt med jod
svartpeppar
6 skivor parmaskinka
6 grissini eller filoncini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Mycket god smak. Grissini pinnarna är mycket skör så jag vill rekommendera att man halverar dom!

Mirjami

2021-06-28

Gott. Ja. Men...man måste nog göra dem precis före servering. Våra gäster höll på att få dem i knät. "Pinnarna" vek sej direkt. Eva N

Eva

2021-06-17

Näringsvärde per portion

Energi292 KJ / 70 kCal
Fett4.6 g
Kolhydrater3 g
Protein4.1 g

Testa liknande recept

Pepparkakor med citrusmascarpone
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm parmesan- och kronärtskocksdipp
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Limetopping med mascarpone
Betyg 3.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegspizza med tomat, rucola och parmaskinka
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Trifle med pepparkaka
Betyg 4.4 av 5.
56 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbsblixt
Betyg 2.8 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga