Brysselsnacks

Betyg 2.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brysselsnacks

Kul och lite oväntad kombination med smaker som gillar varandra! Brysselkålen blir först stekt i olja och sedan smekt med pesto. På en bit knaprigt knäcke med coppa, lufttorkad fläskkarré, har du ett utsökt drinktilltugg eller bjud brysselsnacks som plockmat på festbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014

Brysselsnacks

Ingredienser

10 portioner
10 brysselkål
1 krm salt
1 krm peppar
70 g skivad skinka av coppatyp
20 bitar tunna knäckesticks
1/2 dl pesto
olja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi558 KJ / 133 kCal
Fett5 g
Salt0.8 g
Kolhydrater14 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Sallad med brysselkål och pestodressing
Betyg 3.3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad brysselkål med kaprisdipp
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmesanrostad brysselkål
Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.79 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad