Brysselsnacks

Betyg 2.7 av 5.
21 personer har röstat
0
Brysselsnacks

Kul och lite oväntad kombination med smaker som gillar varandra! Brysselkålen blir först stekt i olja och sedan smekt med pesto. På en bit knaprigt knäcke med coppa, lufttorkad fläskkarré, har du ett utsökt drinktilltugg eller bjud brysselsnacks som plockmat på festbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014

Brysselsnacks

Ingredienser

10 portioner
10 brysselkål
1 krm salt
1 krm peppar
70 g skivad skinka av coppatyp
20 bitar tunna knäckesticks
1/2 dl pesto
olja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi558 KJ / 133 kCal
Fett5 g
Salt0.8 g
Kolhydrater14 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Sallad med brysselkål och pestodressing
Betyg 3.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterad brysselkål med kaprisdipp
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesanrostad brysselkål
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.
76 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga