Grillkorv med vitlök- och persiljedipp

Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Grillkorv med vitlök- och persiljedipp

Får vi lov att bjuda på saftig grillkorv med välsmakande vitlök- och persiljedipp till middag? Som tillbehör serveras ugnsstekta rotfrukter och grönsaker som potatis, zucchini och lök. Mot slutet är det dags för persiljan att strös över korven och de gyllenbruna grönsakerna. Avnjut med den fräscha dippen.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2015

Grillkorv med vitlök- och persiljedipp

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
1 zucchini
1 rödlök
2 msk olivolja
salt
peppar
1 ask persilja (à 20 g)
1 vitlöksklyfta
1 1/2 dl gräddfil
500 g grillkorv

Gör så här

00:30:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Ugnstekt potatis och zucchini jättegott. Kanske lite smakrikare korv. Lade till senap

    Eva

Näringsvärde per portion

Energi2161 KJ / 521 kCal
Fett23 g
Salt5.16 g
Kolhydrater52 g
Protein23 g

Testa liknande recept

  • Korv med morotssallad och rostad lök
    Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dirty fries med ostsås
    Betyg 4.4 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torskpaket med ägg och dill
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad