Grillkorv med stekt lök i körvelcrème fraiche
Överraska på grillfesten och servera korven på ett nytt sätt i minibaguetter med körvelcrème fraiche. Med det pålitliga tillbehöret stekt lök, blandat med syrlig crème fraiche, dijon och färsk körvel blir även den enklaste grillkorv en kulinarisk upplevelse. Toppa med ett par kvistar doftande körvel och hugg in.
Ingredienser
5 portioner
2 gula lökar
1 msk olja
1 dl crème fraiche
1 tsk dijonsenap
salt och svartpeppar
1 kruka körvel
10 grillkorvar
Till servering
minibaguetter
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd att servera till.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2885 KJ / 689 kCal
Fett28 g
Salt3.72 g
Kolhydrater79 g
Protein26 g
Kommentarer