Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin

21
0
Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin

Att en rostad smörgås kan smaka så gott! Servera surdegsbröd med krämig ricotta, grillade aprikoser, honung och dina favoritnötter och vips har du den bästa sommarmackan.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
4 aprikoser
2 msk honung
4 skivor surdegsbröd
1 dl ricottaost
1 msk hackad färsk rosmarin
2 msk hackade valnötter
1 msk honung

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri ricotta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1062 KJ / 254 kCal
Fett 6 g
Salt 0.8 g
Kolhydrater 42 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden