Söt och god plommonsaft på enbart plommon, socker och vatten. Att koka saft är ett enkelt och trevligt sätt att ta hand om det överflöd av plommon som kan uppstå i slutet av sommaren. Plommonsaften är lite elegantare, och är populär bland både vuxna och barn.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Caroline
2021-09-29Måste man förvara saften i kylskåpet? Eller går det lika bra i källaren eller garaget?
Redaktionen ICAse
2021-09-30Hej Caroline! För bästa hållbarhet rekommenderar vi att förvara saften i kylskåpet (eller en plats där temperaturen håller en jämn temperatur på ca 4-6°C) men saften går också bra att frysa in. Hoppas att du gillar saften! Hälsningar Elina
Åsa
2021-09-12Jag har massor av plommon och har inte tid att kärna ur...kokade 4 kg hela plommon, jag känner ingen bismak.
Martina
2021-09-08Hmm… är det sen färdigblandad saft eller spär man ut den med vatten?
Redaktionen ICAse
2021-09-14Hej Martina! Den färdiga saften ska spädas med vatten. Hoppas att du gillar saften! Hälsningar Elina